Norske grillprodukter gir norske arbeidsplasser

Norsk matindustri

Norske grillprodukter gir norske arbeidsplasser. Hos Norfersk AS på Hærland jobber hele 122 faste ansatte med produksjon av norske grillprodukter og andre kjøttprodukter som kjøttboller, kjøttdeig, fileter og en rekke andre produkter. Her kan du lese mer om dyktige matindustriarbeidere hos Norfersk AS.

26 nasjonaliteter

Blant de faste ansatte hos Norfersk er hele 26 nasjonaliteter representert og det er like mange kvinner og menn. Mange av de ansatte har jobbet hos Norfersk siden oppstart i 2012.

Norfersk arbeidsplasser
Kanittha Pettersen (t.v) og Lillian Kiende Hansen (t.h) er begge produksjonsmedarbeidere hos Norfersk. Foto: Stiftelsen Norsk Mat

Gull til hamburger i NM i kjøttprodukter

Årets NM i kjøttprodukter gikk av stabelen i mai. Norfersk fikk gull for sin «Dig the big beef burger». Her finner du hele resultatlisten fra NM i kjøttprodukter. Norfersk produserer et bredt spekter av hamburgere og produserte hele 1150 tonn i 2023 hvorav 850 tonn ble produsert i sommersesongen. I tillegg til Folkets-serien produseres også Gilde-hamburgere og Meny-hamburgere hos Norfersk.

Norfersk NM-gull hamburger
Dig the big beef burger. Foto: Norfersk AS

Norfersk produserer også en rekke av andre grillprodukter som fårefilet, marinert ytrefilet av svin og ulike koteletter.

Norfersk AS er 100% eid av Nortura og leverer kun til NorgesGruppens butikker (Kiwi, Meny, Spar, Joker og Nærbutikken).

Godt samarbeid med fagforeningen

Norfersk arbeidsplasser
Hovedtillitsvalgt (NNN) Per Gunnar Halvorsen.

Norfersk har et godt samarbeid med fagforeningen Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund (NNN) med eget klubbkontor med tillitsvalgt og informasjon tilgjengelig.

Norsk mat gir norske arbeidsplasser

Visste du at hele 100 000 mennesker produseres maten din? Det anslås at det jobber ca. 40 000 mennesker i norsk matindustri. Her kan du lese mer om norsk matindustri og norske arbeidsplasser.